Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Надобранiч Pandawow!

Я пропоную вам розробити свiй власний RC для того,щоб люди мали можливiсть не тiлькi на форумi вас шукати,

Але й могли з вами розмовляти.

Ви зможете вважати,що саме завдяки власному RC,де постiйно будуть сидiти представники адмiнiстрацii Pandawow,ви будете на крок ближче до людей.

Iм не потрiбно буде шукати вас на форумi,чикати тривалий час вiдповiдей,а просто вони зможуть зайти в RC та запитати найважливiшу iнформацiю.

Моя власна думка-Ця iдея має повну рацiю на iснування.

Edited by LordPavlusha
Posted
Як патріотично з твого боку.Але реалізація цієї ідеї означатиме,що представникам потрібно буде підтримувати порядок у RC,що також є зайвим клопотом.Чи ж вам бракує спілкування на форумі? Або ви намагаєтесь здобути швидкий спосіб отримання технічної підтримки?
Posted
Як патріотично з твого боку.Але реалізація цієї ідеї означатиме,що представникам потрібно буде підтримувати порядок у RC,що також є зайвим клопотом.Чи ж вам бракує спілкування на форумі? Або ви намагаєтесь здобути швидкий спосіб отримання технічної підтримки?

Да що ви,друже мiй,найняти нових спiвпрацiвникiв для пiдтримки RC не буде важливою проблемою для адмiнiстрацii.

Posted
Переведите плиз,в краце хотя бы.

Предлагают сделать РК PandaWoW, где представители администрации будут сидеть и общаться с игроками.

Posted

да уж, я конечно за raidcall у пандавов! НО если будет заходить куратор или кто то из (забыл название) чинителей сервера сразу будет флуд, я конечно их понимаю! НО с другой стороны им надо послушать людей! НО конечно от игроков фразы: да их фиксить, да вы что не чините, что творите, да и т.д.

Зеокс и Джастер в рк не зайдут не когда!

НО выслушать трезвые и адекватные мысли им надо выслушать

- - - Добавлено - - -

Предлагают сделать РК PandaWoW, где представители администрации будут сидеть и общаться с игроками.

не резон!

- - - Добавлено - - -

Переведите плиз' date='в краце хотя бы.[/quote']

просят что бы в RaidCall сидели админы пандавов

Posted
Есть рк пандавова для эвентов, но там никто не сидит. Ибо он, что ясно из названия, для эвентов.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...