Sakra Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Вообщем я скоро на своего 2 лока отобью 2к и забью на него так вот я хочу прокачать ещё когото кого не знаю посоветуйте кто будет ок в дуэлях и на аренах сам решить немогу .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKODOU Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Вар>Вар>Вар. Ну или на крайняк вар. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minmagejoke Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Я ЗНАЮ :warrior::warrior::warrior::hunter::hunter::hunter::deathknight::deathknight::deathknight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakra Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 А кроме варов ? Есть ещё умные предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crixon Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Шп, сова, ферал. Ферал в правильных руках не плохо себя показывает в тройке, очень понравилась играть с этим класом. Можно взять во мнимание элема/энха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дюдя Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Кто-нибудь разберется с этим траллирам выше ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKODOU Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Ще не вмерли України ні слава, ні воля. Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому; Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні доленька наспіє. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, України слава стане поміж ворогами. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Живи, Україно, прекрасна і сильна, В Радянськім Союзі ти щастя знайшла. Між рівними рівна, між вільними вільна, Під сонцем свободи, як цвіт розцвіла. Слава Союзу Радянському, слава! Слава Вітчизні на віки-віків! Живи Україно, радянська державо, В єдиній родині народів-братів! Нам завжди у битвах за долю народу Був другом і братом російський народ, Нас Ленін повів переможним походом Під прапором Жовтня до світлих висот. Слава Союзу Радянському, слава! Слава Вітчизні на віки-віків! Живи Україно, радянська державо, В єдиній родині народів-братів! Ми славим трудом Батьківщину могутню, Утверджуєм правду безсмертних ідей. У світ комунізму — величне майбутне Нас Ленінська партія мудро веде. Слава Союзу Радянському, слава! Слава Вітчизні на віки-віків! Живи Україно, радянська державо, В єдиній родині народів-братів! А где там гавнокраине слава геям слава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minmagejoke Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 А кроме варов ? Есть ещё умные предложения? не мучай себя :warrior: :deathknight: :hunter: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhymezz Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Щи не вымерли. Есть можно. Хватит этого толстого троллинга. /summon Титан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakra Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 Ладно попробую ферала мне интересно попробовать элема энха кто нибудь шарит в элемах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakra Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 Ещё вот что я както играл энхом мне не понравилось то что всего 3 кнопки и то с долгим кд так нажал всё и стоишь себе ждёшь отката кнопок Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKODOU Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Юзай вискас. Мангл по гкд - залог успехаю Link to comment Share on other sites More sharing options...
Справедливости.нет Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Юзай вискас. Мангл по гкд - залог успехаю Я тебя по аве и не узнал :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
minmagejoke Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 :warrior::warrior::warrior::warrior::warrior::warrior::warrior::warrior::warrior::warrior::warrior: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKODOU Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Я тебя по аве и не узнал :D http://forum.pandawow.ru/image.php?u=28064&dateline=1405150447 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voeneg Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Ещё вот что я както играл энхом мне не понравилось то что всего 3 кнопки и то с долгим кд так нажал всё и стоишь себе ждёшь отката кнопок Сейчас близзард удалят энхов как ветку. Просто не пиши ничего... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakra Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 Что вообще про шп думаетп? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhymezz Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Сейчас близзард удалят энхов как ветку. Просто не пиши ничего... Шта??? Удаляет ветку? Ума лишился? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKODOU Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Шта??? Удаляет ветку? Ума лишился? А почему бы и нет? Это же близарды. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusty Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 наркоманы, пьяницы валите с нашего двора, такие ужасные вещи говорят про энхов Link to comment Share on other sites More sharing options...
satana666 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 http://dota2free.tk/alc/2963 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Волчер Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 :deathknight::deathknight::deathknight::deathknight::deathknight::deathknight::deathknight::deathknight::deathknight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voeneg Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Шп не близзлайк. Играть можно:troll1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakra Posted July 13, 2014 Author Share Posted July 13, 2014 Я попробовал создать шп сегодня нифига не пойму пошол пофармить так называемых" кабанчиков" чтото прокнул минд бласт под бурст бум 50к дпса и ещё раз 50к вообщем 1 ханта непонял как выйграл=/ Кто что знает насчёт шп работает ли правильно талант когда ты в стелс входишь? И вообще у шп кроме трыньки бурсты емть? И нужна ли шп трынькующая трынька Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voeneg Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 трынькующая трынька Удали шп. Не позорь ветку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts