Владимир1988 Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Уважаемая администрация, исправьте пожалуйста глюк с кнопкой "Создать все" при создании чего либо в Любой профессии у персонажа с ником Китта. Заранее благодарен.
Сэр Любитель. Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Да да да, не работает эта кнопка проверял на х100, а по 100 раз жать палец болит
Гражданин Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Она не то чтобы не работает совсем. Как повезет. Иногда срабатывает, а иногда багается. Однако вам нужно оформить баг-репот в соответствующий раздел форума.
Владимир1988 Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Я на х10 она не то что бы багается она ВООБЩЕ НЕ РАБОТАЕ!
zerox21 Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Quote Да да да, не работает эта кнопка проверял на х100, а по 100 раз жать палец болит Вчера эликсиры делал, все окей было. Релог и баг пройдет - - - Добавлено - - - Quote она ВООБЩЕ НЕ РАБОТАЕ! Она не активная что ли?
Kote Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Владимир1988 said: Уважаемая администрация, исправьте пожалуйста глюк с кнопкой "Создать все" при создании чего либо в Любой профессии у персонажа с ником Китта. Заранее благодарен. Эта кнопка не работает у дестро-локов (лечится сменой спека на афли/демо на время крафта чего-либо), и не работает у друидов с талантом Ysera's Gift - лечится отменой таланта. Репорты по этим багам есть в баг-трекере.
vallana Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Kote said: Эта кнопка не работает у дестро-локов (лечится сменой спека на афли/демо на время крафта чего-либо), и не работает у друидов с талантом Ysera's Gift - лечится отменой таланта. Репорты по этим багам есть в баг-трекере. У меня у пала такая же хрень .
vallana Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Бессмертный анхолик))0) said: У меня все прекрасно работает. Злу всегда везёт :cry:
Kote Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 vallana said: У меня у пала такая же хрень . Аналогично -какая-то аура или талант. Отпиши в личку набор талантов и спек, потестирую. Это не у всех паладинов проблема.
Deadhard Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Наташа said: Каким каком ты стал модером х10 ??? - - - Добавлено - - - Reveal hidden contents Ще не вмерли України ні слава, ні воля. Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому; Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні доленька наспіє. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, України слава стане поміж ворогами. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Живи, Україно, прекрасна і сильна, В Радянськім Союзі ти щастя знайшла. Між рівними рівна, між вільними вільна, Під сонцем свободи, як цвіт розцвіла. Слава Союзу Радянському, слава! Слава Вітчизні на віки-віків! Живи Україно, радянська державо, В єдиній родині народів-братів! Нам завжди у битвах за долю народу Був другом і братом російський народ, Нас Ленін повів переможним походом Під прапором Жовтня до світлих висот. Слава Союзу Радянському, слава! Слава Вітчизні на віки-віків! Живи Україно, радянська державо, В єдиній родині народів-братів! Ми славим трудом Батьківщину могутню, Утверджуєм правду безсмертних ідей. У світ комунізму — величне майбутне Нас Ленінська партія мудро веде. Слава Союзу Радянському, слава! Слава Вітчизні на віки-віків! Живи Україно, радянська державо, В єдиній родині народів-братів! Может хватит? Уже достало до жути.
Титан Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Пишите подробный баг-репорт и пользуйтесь советами из темы выше.
Recommended Posts