Jump to content

Recommended Posts

Posted

Има българи.Някои вече си тръгнаха от сървъра.

И правя нов гилд:Pure Ownage PandaWoWx100 Horde

Още съм с онова писмо...

Posted
Vuv funa sa pove4e ama ne mi se igrae tam s nekvi retardi i hakeri ili s malevolent seta koito v 5.4 prai 3k na udar.Az hodq tam samo za da trollvam s rouga si ili da karam si4ki da me gonqt s moq demo lock.Az im bqgam kat lud dokato nie spe4elim.
Posted
Ako izobshto pusnat 5.4.8 moje i da mahnat malevolent seta. Ama inache si prav che sa retardi. Az zatova igraq v x100. Tozi guild bg li e i ako e, priemate li? :D
Posted
То ще го пуснат 5.4.8 ама никой не знае кога. Точно това не ми харесва защо тея админчета не кажат някоя дата.
Posted
Ako izobshto pusnat 5.4.8 moje i da mahnat malevolent seta. Ama inache si prav che sa retardi. Az zatova igraq v x100. Tozi guild bg li e i ako e, priemate li? :D

Oshte sam s pismoto XD.Da znaesh 4e sega sam bannat do 21.08.2014.

Posted
To do togova shte sa pusnali servera :D Nqkoi ot vas shte se mesti li tam?

Някой замислял ли се е за молтен че преди 1 седмица ако не се лъжа пуснаха драгон соул при положение сървъра от колко време е ако работят със същата скорост и по моп може да играем до 2020

Posted
Някой замислял ли се е за молтен че преди 1 седмица ако не се лъжа пуснаха драгон соул при положение сървъра от колко време е ако работят със същата скорост и по моп може да играем до 2020

Molten imat ot wotlk i cataclysm core,kadeto sa fixvali i starite neshta.Samo nqkoi promeni sa napravili i sa pusnali vsi4ko ot vanilla-cataclysm.Na mop te shte fixvat oshte ama si trqbva vreme.

Posted
Надявам се да е така. А и плюс това МОП няма кой знае какъв ПвЕ контент, така че се надявам да стане бързо. Най-важното е да се оправят бъговете по героите и да има баланс.
Posted
Надявам се да е така. А и плюс това МОП няма кой знае какъв ПвЕ контент, така че се надявам да стане бързо. Най-важното е да се оправят бъговете по героите и да има баланс.

Balans v MoP.Takova ne sam 4uval.

Posted

Да бе прав си. И без това не ти трябва умение за повечето класове...

Аз играя и в х100 и във фъна.

В х100 имам фрост маг(undead) ама не го играя от доста време(защото не мога xD)

във фъна съм с енх шаман алианс.

• 2 weeks later...
Posted
Едно благодаря,аз им изпросих раздела за българи :) гледам гледам все некви аржентинци аборигени румънци па бг форум секция няма и писах да направят и ето направили :) мен ми е интересно кога ще има нови фиксове и защо админа не изкарва чейнж лог вече на 2 седмици.
  • Like 2
Posted
Очаквам с най голямо нетърпение 5.4.8 патча.. дано закъснялото и обещано време от джъстер да го оправдае. В момента не ми се играе, защото няма какво да се прави..
Posted
Дано поне да оправят енх шамана :Х

За какво им е?

Аз ходя на батълграунди на една база сам ги трепя.

А и не правят толкова голям дамаг,само ги стънвай или фирвай или каквото имаш там,и ако си използват тринкета веднага ги silencни.Ако не можеш,просто ги пребий а и ги дръж на далече както и кучетата им.

Posted

Мене не ме трепят толкова ;)

Дмг ни е доста малък и някои прокове не работят, ама пак си го играя класа :dance:

И все пак трябва да го оправят. Бъгав е тука.

Posted
Мене не ме трепят толкова ;)

Дмг ни е доста малък и някои прокове не работят, ама пак си го играя класа :dance:

И все пак трябва да го оправят. Бъгав е тука.

То кое не иска оправяне май няма клас който да работи без бъгове.