Frostshotz Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Фъна ли ще трият или новия тест реалм, че на тоя админ нищо не му се разбира. Няма да го трият.Тест реалма и всичко в него ще бъде изтрито.Останалите реалми ще бъдат запазени,но на 5.4.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spookat Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 А итеми, глифове и тн. къде мога да си купя? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostshotz Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 А итеми, глифове и тн. къде мога да си купя? ;) Сигурно оттам,от където на фън се взимат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dotadoom Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 S15 си го взимаш от Pandaria. NPC-тата от фъна ги няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reckful71 Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 5.4.8 излиза на 15 Август сега има Open Beta Test [OBT] кадето можеш да тестваш и да репортваш за бьгове =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antivirusnik Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Има има летим к име има има има им летим к тебе встречай меня и нас:music: Link to comment Share on other sites More sharing options...
reckful71 Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Аз мисля скоро време ако нещтата се оправат в Fun Realma да направа Бьлгарски Гилд Хорда или Алианси, ако не ще се преместа в 100х и ако можете да ме добавите в Бьлгариския Гилд :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostshotz Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Аз мисля скоро време ако нещтата се оправат в Fun Realma да направа Бьлгарски Гилд Хорда или Алианси, ако не ще се преместа в 100х и ако можете да ме добавите в Бьлгариския Гилд :) Аз скоро ще съм ънбаннат и ще направя новия гилд(на х100).След 12ти август ме добави на листа с приятели(име:Firechaos). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spookat Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 В х100 имам frost mage tyrannical хорд, а във фъна имам енх шаман full griev ally. Само кажете къде :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfabel Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Имам чувството че в х10 хората са много по слаби. По 400-450к кръв на 1300-1500 ммр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whogivesashit Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 АТ обявиха техния MoP и WoD (когато излезе) сервер, с PvE и PvP. Молтен просто могат да почват да го духат още от сега, даже само един dev в AT е по-добър от целия екип на молтен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valerii Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Може ли някой да ми каже как да оправя този проблем? -This accound need to converted to a battle.net account.Please Click Here or go to ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfabel Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Може ли някой да ми каже как да оправя този проблем? -This accound need to converted to a battle.net account.Please Click Here or go to ........ От колко време ти е така? На мен днеска ми стана така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valerii Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 От колко време ти е така? На мен днеска ми стана така. И на мен днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfabel Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 И на мен днес Пиши тука че имаш проблем и ти. http://forum.pandawow.ru/showthread.php?t=85816 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathssword Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Ами явно има проблем със сървъра към някой български доставчици предполагам, защото единствените които имат такъв проблем са Българи. Не виждам целия форум във теми, за това предполагам, че са някой определени доставчици... Аз съм на локален доставчик, и също не мога да влезна, и пропускам много важни ангажименти така.. За това се надявам да съдействате като дадем пълна информация (На кой доставчик сме, и тн.) за да можем да разберем какъв е проблема и до какво се свежда, за да го поправим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZaR Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Не виждам целия форум във теми, за това предполагам, че са някой определени доставчици Тази проблема са среща със много хора на този сървер. Наверно ви просто не видяхте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoshowdown Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 (edited) Вероятно са объркали нещо или все още работят по сървъра (което е странно понеже статистиката в сайта постоянно се променя). Аз също съм на Виваком, но мой приятел не е, но не може да се свърже със сървъра. Edited August 12, 2014 by ivoshowdown Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathssword Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Тази проблема са среща със много хора на този сървер. Наверно ви просто не видяхте. Не съм сигурен дали говорите на развален български или със преводач, но това няма значение, защото е важно да се разбираме какво говорим. Ако това което казвате е вярно, и други също имат проблеми, които не са българи, значи Автентикатора (Authenticator) може да е повреден, както някой каза във другата тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoshowdown Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Направих си един опит, в квартирата има безжичен на Виваком, чрез който не успях да се свържа към сървъра. Пуснах в действие мобилния от М-тел и еврика! Явно проблема е само за някой доставчици на интернет, дали са попаднали в някакво ограничение по IP, маска, не съм сигурен но определено има ограничение и то за определени доставчици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathssword Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Така, имам добри и лоши новини. Туко що разгадах къде е проблема, но не знам какъв точно, и кога точно ще бъде оправен. До утре (предполагам) вече ще се знае (и да се надяваме, че ще е оправен). До тогава, всички които са на Виваком и Медиком нямат шанс да влезнат във сървъра. Двата доставчика са на една машина и за това е общ проблема. Проблема е междинен. Не е във Панда-УоУ, нито във доставчиците. Някъде по средата, и до утре администраторите ще са проверили какъв е. Успях да разбера до къде се свежда всичко, и помогнах на доставчика, който ми съобщи, че днес няма шанс да бъдат оправени нещата, и че сигурно утре ще се оправи. Поздрави от Death's Sword :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoshowdown Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 За който не е разбрал, вече мисля всички можем да се вържем и да играем любимата мания :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immobilize Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Изтрийте WTF и го сменете с този Дано стане :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sysx Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Фъна ли ще трият или новия тест реалм, че на тоя админ нищо не му се разбира. Със сигурност ще изтрият тестовият 5.4.8 реалм и фън реалма ще си остане, понеже така беше преди, когато сървъра премина от 5.0.5 на 5.4.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfabel Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Какво става в молтен някой играе ли там, и дали знае кога ще го пускат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts